Bose Pro
Komplette kommersielle løsninger

Bose® Professional Systems-avdelingen tilbyr lydløsninger av høy kvalitet for en rekke kommersielle steder, som hoteller, barer, restauranter, butikker, fritidssentre, store bedriftsområder, idrettsarenaer, fornøyelsesparker og besøkssentre. Vi er opptatt av å leve opp til ryktet vårt for perfeksjon i spesifikasjonen og administrasjonen av totale systemløsninger.

018_FreeSpace_IZA_ZA_DS16_DS40_UI

Ditt marked

Å bli kjent med deg og bedriften din er det første viktige trinnet i ethvert prosjekt. Å få en forståelse for mulighetene og begrensningene for lydsystemer i bedriften er nødvendig for at vi skal kunne samarbeide med deg og identifisere dine presise lydkrav. Når vi har fått vite dette, er alle våre ressurser fokusert på å skape den perfekte lydløsningen for din bedrift

i_PowerMatch_8500_right

Produktportefølje

Den omfattende Bose®-produktporteføljen inkluderer bakgrunnsmusikksystemer, fronthøyttalere, bassenheter til støtte for lave frekvenser, værbestandige enheter for utendørs bruk, bærbare systemer, kontrollere, forsterkere og andre produkter og tilbehør som skaper komplette lydadministrasjonssystemer. Dette inkluderer soner, flere kilder, flere soner, flere rom og nødevakueringsfunksjoner.
Gjestfrihet
Barer og restauranter
Idretts- og fritidssentre
Bedriftsområder
Utsalgssteder
Utdannelse
Besøksattraksjoner
Arv Bygninger og religiøse sentre

i_freespace_ds40se_beauty_wmb_300dpirmu105_002fs3_xlg

i_controlspace_cc64_angleright_150dpi